„A fost odată ca niciodată” … Așa începe orice poveste, așa începe și povestea mea, aventura descoperirii unei lumi magice, unde totul este posibil, unde imaginația este descătușată și nu există limite, reguli sau restricții!

Numele meu este Otilia și sunt mămica unui băiețel de aproape 4 ani. Energic, vorbăreț și foarte curios, un mic explorator, dornic să descopere minunățiile lumii, pasionat de jocurile și jucăriile de logică și construcție.

Din dorința de a-l ajuta să cunoască lumea, dar și să învețe mai ușor, printr-o metodă atractivă, am căutat să îi ofer jucării care să îi dezvolte abilitățile și creativitatea. Împreună, ne-am jucat, am testat și ne-am îndrăgostit iremediabil de lumea fascinantă a jucăriilor STEM.

STEM este acronimul folosit pentru Science, Technology, Engineering, Maths (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică). Aceste jucării, prin design-ul lor unic, nu sunt că orice altă jucărie. Nu sunt SIMPLE! Scopul lor este de a îmbina procesul de învățare cu joaca, distracția și, astfel, acest proces să devină mai atractiv și mai interesant pentru copiii de toate vârstele. Avantajele și beneficiile jucăriilor STEM – dezvoltarea gândirii divergente, a capacităților de coordonare motrice, a abilităților spațiale și a creativității – fac din acestea un MUST HAVE pentru toți copiii.

De aceea am căutat ca, în rafturile virtuale ale acestui shop, să introduc produse noi pe piața din România, jucării încă neexploatate, cum ar fi noile jucării STEM, dar care sunt de mare ajutor în ceea ce privește dezvoltarea cognitivă și motrica a copiilor.

Că orice părinte, pot observa cu ușurință tendința comercială a jucăriilor actuale, spre deosebire de noile jucării STEM sau jocurile pe care le ofer prin acest magazin online. De aceea încerc să prezint părinților interesați jucării noi și inovative, create de către specialiști și experți în domeniul educației și dezvoltării copiilor. Cred cu tărie în aportul pe care aceste jucării îl au, deoarece ele sunt diferite de tot ceea ce știam până acum, tocmai datorită caracterului lor intuitiv și abilității de a stârni curiozitatea micuților. Spre deosebire de alte tipuri de jocuri, roboții, jucăriile de logică, jocurile magnetice, jocurile de construcție sau cele de știință, pe care le ofer au proprietatea de a nu-i plictisi pe micuți ci, din contră, de a-i chema la joacă, provocându-i de fiecare dată, indiferent de vârstă.

Jocurile pe care le vei găsi la Juland by Oti sunt de calitate, verificate și sigure, indiferent dacă vorbim despre jocuri de tip puzzle, din lemn, jocuri magnetice, jocuri de construcție sau de roboți. Jocurile pot părea în aparență simple, însă acestea sunt mai provocatoare decât ai crede. Secțiunea de roboți a site-ului este foarte importantă pentru mine, deoarece cu toții știm că micuții sunt atrași de diverse gadgeturi și dispozitive care le stârnesc imaginația, iar roboții sunt o soluție nemaipomenită de a îmbina știința, tehnologia, noțiunile de inginerie, cu dorința de joacă, cu nevoia descoperirii de la vârste foarte fragede și cu învățarea, prin joacă, a noțiunilor de baza ale programării.

Jucăriile distribuite de Juland by Oti stârnesc creativitatea și pun accent pe munca în echipă, pe dobândirea de noi cunoștințe, pe a învața, însă într-un mod simplu, liber și creativ, nealterat de condiționările actuale ale lumii reale.

Te invit așadar să citești pe blog sau în descrierile de produs despre jucăriile STEM și despre jocurile pe care le oferim și de asemenea îți stau la dispoziție cu detalii despre acestea, ori de câte ori vei dori să afli mai multe informații pentru a-l surprinde cât mai plăcut pe micuțul tău.

Spor la joacă!

Cu drag,

Oti și Rareș – Juland by Oti