Lumea Juland by Oti

Locul magic de întâlnire al jucăriilor educative

Fiecare țară are propria limbă, nu-i așa? Dar, există o singură limbă pe care o putem înțelege toți: MUZICA! Și … ce crezi?! Nu e doar frumoasă, relaxantă și bună la petreceri 🙂 ci ne aduce și multe beneficii, chiar și atunci când DOAR te JOCI cu o jucărie muzicală.

Tu știi care sunt beneficiile? Ehhh, oricum îți spun eu 🙂

  • Dezvoltă motricitatea fină și grosieră;
  • Promovează dezvoltarea senzorială;
  • Îmbunătățește coordonarea mână-ochi;
  • Dezvoltă limbajul, vorbirea, abilitățile de ascultare și scriere, memoria;
  • Dezvoltă musculatura (da, da, ce poate fi mai distractiv decât să țopăi pe muzică);
  • Accelerează dezvoltarea creierului;
  • Dezvoltă abilitățile sociale;
  • Dezvoltă creativitatea …..

și multe altele, pe care nu le mai înșir aici. Dar, tu știai, sigur, că muzica este importantă și ne binedispune! Toți ne exprimăm prin muzică, inclusiv copiii. Bebelușii recunosc melodia cu mult înainte de a înțelege cuvintele, mai ales dacă le place! Piticii se leagănă, sar sau fac diverse mișcări amuzante, să dansezi împreună cu ei poate fi una dintre cele mai distractive activități în familie. Copiii mai mari și adolescenții se relaxează și ascultă muzică împreună cu prietenii lor.

Mai jos, îți las câteva recomandări de instrumente muzicale din colecția Mukikim, ideale pentru a descoperi tainele muzicii. Sper să îți placă!

Pianul Rock & Roll it Rainbow, favoritul nostru! Îl poți lua oriunde cu tine, poți cânta când ai chef, fără să aștepți să ajungi acasă la pianul din sufragerie. Ahh, și încă un detaliu, cu pianul nostru curcubeu poți cânta pe coduri de culoare!

Rock and roll codedrums, pentru viitoarele rock staruri, un set de tobe flexibil, portabil, care se poate rula ușor pentru a-l lua cu tine oriunde. Nu mai trebuie decât să îți iei bețele, să urmărești coduri de culoare din cartea de muzică și scena este a ta!

Micro tobe Rainbow, linia Micro Rock And Roll, pur și simplu SUPER TARE! Aceste mini-instrumente ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine, îmbunătățesc dexteritatea și coordonarea mână-ochi. Te poți juca oriunde și oricând. Folosești degetele pentru a lovi tamburul (pe post de bețe), iar cu cele 6 sunete diferite, bați ritmul ca un adevărat toboșar!

Tobele Rock & Roll Live pentru copii sunt flexibile și portabile și, mai mult, au sunete profesionale. Le rulezi, le așezi în rucsac, apoi le iei oriunde cu tine ( a se citi 🙂 la petrecere sau la o ieșire cu prietenii). Îți poți cânta piesele favorite, la fel ca un rock star și poți conecta MP3-ul și cânta odată cu piesa ta favorită!

Nu te gândeai că un instrument cu nume complicat, xilofon, poate să fie atât de cool și fun! Uite că este! Urmând culorile curcubeului poți cânta atât de ușor! Cu ajutorul barelor multicolore poți învăța cântecele din cartea cu partituri, inclusă în set, pe coduri de culori! Simplu și amuzant!

Și încă unul, asta dacă vrei să fi „pro„: Pianul Studio Rock & Roll it!

Cel mai „profi” pian portabil, te simți ca în studio, fie că ești acasă sau pe afară! De ce e profi te întrebi? Pentru că are: 128 de tonuri de claviatură, 128 de ritmuri, funcție sunet de tobă, vibrato și BOXE integrate cu control al volumului! Plus că poți să-ți înregistrezi muzica în propriul calculator!

Ce zici, te-am convins că lumea muzicii are multe de oferit? Atunci, hai, bucură-te de ea alături de copii și instrumentele muzicale de la Juland.

Mukikim – jucăriile care te fac să zâmbești!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)