Lumea Juland by Oti

Locul magic de întâlnire al jucăriilor educative

Salut! Eu sunt Rareș, iar numele meu s-ar putea să îți sune cunoscut. Eu sunt copilul de la care a plecat ideea magazinului de jucării în care te afli. Bine te-am găsit, așadar!

Așa cum povestea mama mea, în descrierea site-ului, am doar 5 ani, însă acest lucru nu mă împiedică să îmi doresc să învăț cât mai multe lucruri, mai ales prin joacă.

Momentan îmi plac mult jocurile magnetice de construcție, deoarece la vârsta mea încep să înțeleg noțiuni din cele mai interesante, iar principiul atragerii și respingerii magneților nu avea cum să nu îmi farmece copilăria.

Trebuie să recunosc faptul că am și alte jucării care îmi sunt dragi, însă jocurile magnetice de construcție au ceva special. Îți voi face cunoștință astăzi cu jocurile magnetice pe care le găsești pe Juland și care, așa cum le spune și numele, sunt menite să eficientizeze procesul de învățare, printr-un concept inteligent.

Jocurile magnetice de construcție nu mă fascinează doar pentru că pot construi tot ce îmi trece prin minte, ci și pentru faptul că îmi stimulează abilitățile motrice și cognitive.

Gândiți-vă că din mânuțele mele mici, iau naștere castele și alte forme închipuite, însă dacă vă gândiți pe termen lung, veți vedea că beneficiul unui astfel de joc magnetic de construcție va fi faptul că îmi va permite ca mai târziu să construiesc adevărate imperii.

Ca și acum, imaginația este limita fiecăruia, adult sau copil deopotrivă. La o privire rapidă, aceste jocuri magnetice de construcție par a fi doar forme și culori pe care i le prezinți unui copil. Eu îți pot spune însă că ele nu fac doar atât. Un astfel de joc îți oferă forme și culori de bază, lăsând la alegerea ta felul în care vei ajunge să te joci și să înveți.

E ca atunci când un simplu băț ajunge să însemne o mătură de vrăjitoare, o spadă sau un toiag fermecat. Tu atribui lucrurilor folosul și destinația. Așa este și în cazul acestor jocuri magnetice de construcție. Deși aparent simple, complexitatea lor se vede în momentul în care avându-le în mână, începi să îți imaginezi care este locul fiecărei piese în ansamblul creat de mintea ta.

Jocurile magnetice de construcție pot avea, cum este și normal, și diverse teme. Nave și stații spațiale, creaturi extraterestre, clădiri, case, piste pentru mașini, toate acestea se alătură jocurilor magnetice obișnuite, cu un anumit număr de piese, din care poți crea ceea ce îți dorești.

Unele seturi au în componență chiar și roți, iar acest lucru face mai accesibil orice model imaginar, mai ales dacă, la fel ca și mie, îți plac mașinile. Astfel vei învăța să creezi obiecte din aproape orice domeniu, cu care să te poți juca și pe care să le poți modifica ori de câte ori îți dorești acest lucru. 

Eu sunt Rareș, iar mie îmi plac jocurile magnetice de construcție, drept pentru care m-am străduit să ți le prezint și ție, pentru a te bucura de cele mai frumoase și interesante jucării.

Sunt convins că și ție îți vor plăcea, deoarece posibilitățile de joacă sunt infinite iar nouă, copiilor, asta ne place cel mai mult!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)