Lumea Juland by Oti

Locul magic de întâlnire al jucăriilor educative

Maileg este un brand danez de jucării realizate special pentru a inspira copiii să creeze povești minunate, lumi de basm și tărâmuri fermecate. Frumusețea cărților de povești este transpusă în aceste minunate jucării și accesorii care să îi ajute pe copii să exploreze miracolul imaginației și al jocului de rol.

Jocul imaginativ oferă copiilor cea mai bună bază pentru a începe să se dezvolte, să-și perfecționeze caracterul și să înțeleagă oamenii și lumea din jurul lor. Este important pentru dezvoltarea abilităților viitoare, precum rezolvarea problemelor, comunicare șau creativitate. Prin el, copiii pot experimenta sentimentele altei persoane și pot învăța cum se simt în diferite situații. Vor dezvolta un sentiment de empatie și înțelegere a acțiunilor și reacțiilor. Vor percepe diferitele situații și vor găsi cea mai bună modalitate de a gestiona emoțiile.

Oriunde și oricând, prin joc, copiii se reinventează și astfel, Maileg devine o lume atemporală plină de jucării frumoase, care abia așteaptă să fie descoperite, prețuite și împărtășite, adevărate obiecte de colecție care vor fi păstrate cu grijă și oferite cu dragoste din generație în generație. Libertatea unui copil de a crea, îi deschide imaginația către o lume fără limite. Să nu uităm că cele mai minunate povești sunt poveștile lor, create în joacă.

Fie că ești mic, mai mărișor sau, poate, chiar adult, jucăriile Maileg au un farmec aparte. Te transpun într-o lumea de poveste prin expresivitatea personajelor, realism, calitatea înaltă a materialelor, frumusețea designului, ingeniozitatea ideilor și perfecțiunea detaliilor.

Într-o lume plină de agitație și viteză, cu Maileg vei descoperi o lume în care te așteaptă o sumedenie de aventuri și povești, gata să fie descoperite sau inventate. Întotdeauna vei descoperi o poveste ascunsă în spatele fiecărei jucării. Întotdeauna există ceva nou de descoperit, ceea ce înseamnă că există întotdeauna potențial pentru povești noi și idei de joacă.

Lumea personajelor Maileg este infinită: de la iepurași dansatori, hipopotami drăguți și şoricei simpatici, până la case de păpuși și mașini de curse. Personalitățile lor încântătoare, adorabile, parcă prind viață, iar copiii adoră pur și simplu să se joace cu ele.

În universul Maileg, copiii au libertatea de a-și crea propriile povești și aventuri. Este această șoricică micuță o adevărată prințesă? Poate că fratele mai mare nu își face curat niciodată în cameră sau poate bunicul adoarme mereu în fotoliu, iar bebelușului îi este în permanență foame. Doar imaginația copilului va dezvălui povestea și probabil, viața jucăriilor o va reflecta îndeaproape pe a voastră.

Vino și tu în universul Maileg, o lume în care cutiile de chibrituri pot fi pătuțuri pentru șoricei sau prințesele pot fi cele mai bune prietene pentru a împărtăşi secrete și a bea o ciocolată caldă cu aromă de scorțișoară sau, poate un ceai cald, aromat, cu lămâie!

Dacă te-am făcut curios, intră pe Juland pagina magazinului nostru și descoperă o lume în care pisicile și șoriceii sunt cei mai buni prieteni, o lume a miracolelor, a imaginației și a copilăriei, a poveștilor și jocurilor de rol! Lumea Maileg! Lumea perfectă pe care noi o prețuim și o iubim: lumea magică a copiilor!

Maileg, atât de distractiv să te joci!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)