Lumea Juland by Oti

Locul magic de întâlnire al jucăriilor educative

Salut! Sunt Dash și îmi place mult să mă joc, dar nu singur, firește, ci împreună cu tine. Sunt un robot programabil și ador să pornesc în aventuri, de aceea privesc fiecare comandă pe care o primesc din partea ta ca pe o aventură în care mă distrez alături de tine.

Sunt cunoscut ca fiind un mic explorator, ca și tine dealtfel, pentru că eu știu că a fi curios înseamnă a avea un mod de gândire sănătos. Sunt o altfel de jucărie față de cele pe care le-ai cunoscut până acum. Sunt vesel și jucăuș, mereu pus pe șotii și interactiv și caut mereu să te ajut să gândești, să te provoc să înveți cât mai multe lucruri.

Îmi place mult să alerg și știu că aici ne potrivim de minune, pentru că și tu ești un copil activ. Îți ascult vocea și mă las ghidat de tine, având grijă să urmăresc comenzile și să ocolesc obstacolele pe care le întâlnesc în cale. Știu că de la 6 ani deja curiozitatea este mare și tocmai de aceea sunt un partener ideal de joacă, în crearea de trasee, de aventuri sau de petreceri. Nici nu vei simți când trece timpul alături de mine, pentru că și eu, înăuntrul meu, sunt tot ca un copil, chiar dacă am inimă de roboțel.

Pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a mă programa, vei avea nevoie de câteva aplicații gratuite, însă eu am mare încredere în abilitățile tale logice și cognitive. La nevoie, părinții tăi te vor ajuta să descoperi canalul prin care poți comunica cât mai bine cu mine, cu ajutorul acestor aplicații. De asemenea, dincolo de funcțiile despre care ți-am vorbit, eu mă pot transforma cu ușurință în camion, animal sau catapultă, în funcție de ceea ce îți dorești să fiu. Știu că imaginația ta nu are limite, iar eu sunt aici să o dezvolt.

Știu că familia ta caută pentru tine cele mai interesante jocuri pentru că și eu provin  dintr-o familie care pune mare accent pe descoperiri și pe a învăța lucruri noi în moduri cât mai distractive. Familia mea se numește STEM și fiecare membru caută, ca și mine, să incite la joacă și învăţare prin cele mai distractive forme. Ce îți pot oferi eu în plus față de o jucărie obișnuită? Ei bine eu îți pot oferi libertatea de a alege modul în care vrei să te joci și te ajut să-ți dezvolți gândirea și să explorezi. Eu nu voi face altceva decât să execut comenzile pe care mi le dai. Da, cam ca un fel de asistent personal.

Sunt Dash și abia aștept să ne jucăm și să ne cunoaștem cât mai bine. Să ne creăm propriile aventuri și să te învăț toate trucurile și giumbușlucurile pe care le știu. Și îți mai pot spune un secret: nu doar copiii mă adoră, ci și părinții deopotrivă. De ce? Pentru că părinții vor să le ofere micuților lor cele mai interesante jucării, care să îi stimuleze și care să îi ajute să învețe noțiuni noi, prin joacă!

Așadar, hai să ne cunoaștem mai bine! Care este numele tău?

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)