Lumea Juland by Oti

Locul magic de întâlnire al jucăriilor educative

Dezvoltarea creativității unui copil poate reprezenta uneori o adevărată provocare pentru părinți. Este nevoie ca aceștia să îl îndrume pe cel mic în direcția corectă din acest punct de vedere, iar de cele mai multe ori jucăriile moderne nu fac altceva decât să inhibe creativitatea, în loc să o cultive.

Totuși, există și alternative în acest sens, iar astăzi discutăm despre jucăriile menite să dezvolte această abilitate care le va fi utilă celor mici de-a lungul timpului. Vă prezentăm astăzi gama de jocuri Djeco, o gamă de jocuri de care orice copil se va îndrăgosti în mod iremediabil, exact așa cum am făcut-o și noi.

Gama Djeco conține jocuri de logică și strategie, dar și jocuri de construcție magnetice. Interesant la aceste jocuri este tocmai faptul că îi provoacă pe cei mici să gândească în detaliu pașii pe care îi au de urmat pentru a ajunge la un anumit rezultat, iar rezultatul le oferă satisfacția de a fi rezolvat adevărate puzzle-uri logice.

Gama de jocuri Djeco este destinată copiilor de peste 3 ani, adică vârsta potrivită pentru ca un micuț să înceapă să-și descopere abilitățile logice și cognitive. Copilul poate fi asistat de către părinte, însă gama de jocuri Djeco este atât de intuitivă încât practic îl va purta pe cel mic pe aripile imaginației și ale creativității, fără a avea nevoie de niciun ajutor.

În aceeași gamă Djeco vom găsi și jocuri distractive care îi vor familiariza pe micuți cu noțiuni noi, cum ar fi numerele, ajutându-i să le învețe și să le asimileze mult mai repede decât ar face-o prin metodele tradiționale de învățare sau prin utilizarea tabletelor sau a altor ecrane. Copilul poate învăța așadar să numere, folosind în acest sens un joc distractiv și prietenos, care îl va îmbia să învețe prin joacă.

Gama de jocuri Djeco oferă și variante minunate de puzzle-uri, care să îl ajute pe micuțul tău să găsească soluțiile potrivite pentru a rezolva cerințele. Puzzle-urile solicită foarte mult gândirea și logica, iar în cazul micuților acestea îi provoacă să gândească mai mult, în vreme ce recompensa constă exact în rezolvarea cerinței și satisfacția aferentă acestui moment.

Același lucru se întâmplă și în cazul jocurilor cu cuburi, ale căror imagini îl vor îmbia pe micuțul tău să găsească soluțiile corecte pentru a potrivi imaginile, astfel încât în final soluția să apară cu ușurință.

Dezvoltarea logicii și a creativității unui copil sunt aspecte realizabile doar cu ajutorul jucăriilor potrivite, gândite special pentru vârsta lor și pentru capacitatea lor intelectuală. Din acest motiv, gama de jocuri Djeco este potrivită să susțină aceste lucruri, oferindu-le copiilor posibilitatea de a învăța lucruri noi și de a se distra în timp ce asimilează noțiunile concrete de care vor avea nevoie mai târziu.

Vă invităm așadar să faceți cunoștință cu jucăriile Djeco și să alegeți dintre ele pe acelea care ar putea fi pe placul copiilor voștri. Veți găsi un univers cu adevărat fascinant al jucăriilor, care vă va captiva și vă va îmbia la joacă, alături de puiuții voștri.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)