Lumea Juland by Oti

Locul magic de întâlnire al jucăriilor educative

Totul a pornit de la un simplu vis, în 2012. Nader Hamda, actualul CEO al Ozobot, își dorea să creeze un roboțel mic și performant, dar cu o misiune importantă: să inspire mințile tinere și curioase să devină ingineri-creatori și nu mari consumatori de tehnologie! După doi ani de testări și prototipuri, Bit este prezentat la CES, în Las Vegas, în 2014.

Dar, ce sunt ozoboții? Cei mai mici (approx. 2.5 cm în diametru și înălțime), mai drăgălași și mai sociabili roboței din lume care te învață să programezi! Sunt jucării interactive care dezvoltă creativitatea, imaginația, gândirea critică și îți dezvăluie lumea fascinantă și magică a jucăriilor STEM, a informaticii, programării și roboticii!

De ce sunt deosebiți? Îi poți folosi și fără un dispozitiv inteligent! Asă că, lasă tableta și telefonul mobil deoparte, adună-ți prietenii și distrează-te! Tot ceea ce ai nevoie este o suprafață plană și markere colorate (negru, roșu, verde și albastru)! Desenează pe o coala de hârtie sau pe un carton linii, curbe, trasee, iar Ozobotul tău va începe să le urmeze ca un trenuleț pe șine. Urmează liniile, distinge culorile, are aplicații pentru informatică, robotică, matematică și programare, senzori de mișcare, de lumină, bluetooth și este instrumentul perfect de introducere și consolidare a bazelor programării!

Și, pentru devoratorii de tehnologie, vin și cu o aplicație: OzoBlockly, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS! OzoBlockly este un editor vizual bazat pe blocuri de cod – cu mai multe grade de dificulate, de la începători până la Jedi ai programării. Transformă desenele și culorile în linii de cod și lasă-ți Ozobotul să se plimbe liniștit pe tableta ta! Se oprește, se învârte, urmează o direcție, toate aceste comenzi devin foarte simple doar prin desene!

Încă un plus, deși este mic, bateria lui este puternică! Se încarcă repede, prin portul micro USB și poate să-ți ofere mai bine de o oră de distracție.

Bit și Evo, cu cele două variante Crystal White și Titanium Black, abia au așteptat să facă parte din lumea magică Juland și să ne arate cât de amuzanți, inteligenți și educativi sunt ei: jucăriile viitorului!

De ce? Pentru că:

  • Bit, a crescut! A ajuns la versiunea 2.0, mai inteligent ca niciodată. Este recomandat micilor ingineri cu vârstă de peste 6 ani.
  • Evo, știe trucuri, este rebel, are o inteligenţă proprie bazată pe decizii generate aleatoriu. Este recomandat minților dornice de cunoaștere, de peste 8 ani, care nu se tem să aibă un prieten cu o personalitate colorată!

Și apropo, Bit a fost numit Best Robot Toy în cadrul KAPi Awards, în 2015, iar Evo a câștigat premiul Edison în 2018 și în 2019 Seriously STEM ! Ce mai pereche! Dar, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, vino să-i cunoști aici! Avem și filmulețe de prezentare, cu care sigur te vom cuceri!

Dă frâu liber imaginației, visează și creează tot ceea ce îți trece prin minte! Posibilitățile sunt infinite! Fii arhitectul propriei tale lumi alături de acești roboței de buzunar! 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)