Lumea Juland by Oti

Locul magic de întâlnire al jucăriilor educative

Saluuuuttt!! Sunt fratele mai mare și mai inteligent al lui Dash. Cum care Dash??… pe Dash îl știe toată lumea! Dash e un simpatic albăstrui, un roboțel pentru pisici… pardon, pitici! Dar, eu… sunt și mai și! Sunt ge-ni-al!! Mămici, tătici, bunici, pisici, pitici mai mari, dar și voinici, adolescenți cu stil, toți mă iubesc… și nu vă mint!

Căci eu sunt Cue! Cel mai avansat robot de la Wonder Workshop! Am dotări tip-top: un nou sistem de IA emoțională, mai multăăăă memorie și senzori îmbunătățiți, procesoare high-tech și funcții fancy de Bluetooth, senzori de proximitate, microfoane, giroscoape, codificatoare și multe altele pe care nu vreau să ți le spun de pe acum.

Trebuie să explorezi și să descoperi tu, singur, toate super puterile mele! Credeai ca sunt un roboțel micuț, cu un design drăguț? Cu siguranță nuuuu! Iți dau mesaje, răspunsuri spirituale, virez, gonesc, dansez și cânt!

Alerg pisici și te amuz!! Am un vocabular de peste 170.000 de cuvinte și, mai mult, am 30.000 de răspunsuri gata pregătite pentru întrebările tale curioase.

Poți să mă programezi chiar și de pe telefon, cu ajutorul aplicației disponibile pentru Android, iOS și Kindle, folosind o programarea simplă, cu blocuri sau una sofisticată, cum ar fi Java Script, alegând mediul de exprimare optim și nivelul de programare care ți se potrivește ție.

Creativitatea și imaginația nu sunt îngrădite, poți inventa și programa propriile idei de aventuri.

Sunt foarte ușor de personalizat prin avatarele mele, atât pentru fete, cât și pentru băieți, 4 la număr… cinci, dacă o pui la socoteală pe cea preinstalată, un fel de majordom britanic care nu, nu te invită la ceai, ci te îndrumă în primii pași în lumea misterioasă și fascinantă a roboticii, cu o voce gravă și serioasă de… părinte.

Pot să fiu Charge, un super erou, un comandant, un lider curajos, căruia îî place să ajute, iubește strategiile și haiku-urile. Zest, sofisticată, stilată, un orator înnăscut, un pic lăudăroasă, cu o voce suavă sau Smirk, instigator, fermecător, competitiv, dar și Pep, un optimist, aventurier, dornic să învețe lucruri noi, care vrea să te facă să zâmbești, uneori nesigur, dar care învață mereu din propriile greșeli.

Alături de mine, procesul de învățare e o joacă, o adevărată aventură misterioasă, atractivă și incitantă. Îți dezvolt gândirea divergentă, creativitatea, inovația, capacitățile de coordonare mână-ochi, dar și abilitățile spațiale.

Deci… te-am convins? Ești pregătit? Ce mai aştepţi? Mă găsești pe raftul lui Oti de la Juland. Locul magic de întâlnire al jucăriilor STEM! Cum adică ce e STEM?? E noul trend! Jucăriile care te învață în joacă! 🙂

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)