Lumea Juland by Oti

Locul magic de întâlnire al jucăriilor educative

Juland by Oti este locul magic de întâlnire al jucăriilor educative, aici începe aventura descoperirii unei lumi fascinante, unde totul este posibil, unde imaginația nu are limite, nu există reguli sau restricții! Lumea jucăriilor S.T.E.M! Lumea ta, regulile tale!

STEM este acronimul folosit pentru Science, Technology, Engineering, Maths (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică). Aceste jucării, prin design-ul lor unic, nu sunt ca orice altă jucărie. Nu sunt SIMPLE! Scopul lor este de a îmbina joaca și distracția cu învățarea și, astfel, să devină mai atractive și mai interesante pentru copiii de toate vârstele. 

Avantajele și beneficiile jucăriilor STEM – dezvoltarea gândirii divergente, a capacităților de coordonare motrice, a abilităților spațiale și a creativității – fac din acestea un MUST HAVE pentru toți copiii.
Jocurile și jucăriile noastre stimulează creativitatea, gândirea logică și matematică, inteligența și încurajează lucrul în echipă.

La Juland vei găsi jocuri de construcție, jocuri și jucării din lemn, puzzle-uri, jocuri magnetice, de logică, boardgames de cooperare sau de întrecere sau jocuri care dezvoltă creativitatea și imaginația.
Te așteptăm cu drag să ne descoperi!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)